Ambassadeur worden

Een selfie voor de oceaan

Ambassadeur worden

Een selfie voor de oceaan

Ambassadeur worden

Een selfie voor de oceaan

Ambassadeur worden

Een selfie voor de oceaan

Ambassadeur worden

Een selfie voor de oceaan

Ambassadeur worden

Een selfie voor de oceaan

Word een oceaanambassadeur met “oceano monaco

De Oceaan is “één”: hij is mondiaal en verenigt de hele wereld. Het is die universele link die ons allen verbindt. Sinds 1906 hebben de Prinsen van Monaco begrepen dat het van essentieel belang was een sterke band te creëren tussen de Mens, de Oceaan en andere dieren. De werkzaamheden van het Instituut voor Oceanografie zijn in de loop van zijn geschiedenis geëvolueerd, steeds aangepast aan de actualiteit, maar de fundamentele basis en de band tussen zijn activiteiten en zijn twee vestigingen blijven de band, de overdracht en de verbinding.

Na meer dan een eeuw zich te hebben ingezet voor het behoud van de mariene ecosystemen, bevestigt het Oceanografisch Instituut – OCEANO MONACO opnieuw zijn waarden en zijn bemiddelingsopdracht met de nieuwe gezamenlijke campagne “Laten we leven van de Oceaan”, waarbij zoveel mogelijk mensen worden uitgenodigd om ambassadeurs van de Oceaan te worden door een foto te nemen van zichzelf terwijl ze naar een zeediersoort kijken en deze nabootsen.

Met deze campagne wil OCEANO MONACO de Oceaan en zijn bewoners in de schijnwerpers zetten om ons eraan te herinneren dat wij vandaag meer dan ooit moeten handelen met de ambitie dat de bescherming van de Oceaan een wereldwijde, doeltreffende en duurzame aangelegenheid wordt!

Wij nodigen u uit om dit spiegelspel steeds opnieuw te doen, om het te delen met uw familie, uw vrienden, uw contacten en op uw sociale netwerken om deze samenbindende hymne ten gunste van de Oceaan door te geven. DANK JE WEL.

https://tous.oceano.org/Hoe doe je dat?

1

Klik hier

2

Selecteer je favoriete soort!

3

Maak een foto van jezelf terwijl je je gekozen dier nadoet!

4

Deel het op uw sociale netwerken #TousOCEANO

Jouw beurt om te spelenZie ookduik in onze editiesmeer over de verkenningen van monacoontdek de grote figuren van het instituut